ADÓ 1%

 

Adója 1%-át felajánlhatja a Szentlőrinci Általános Iskola Szülői Szervezete számára is: 19035316-1-02

MICROSOFT INNOVATÍV ISKOLA

ISKOLAGYÜMÖLCS PROGRAM

 

         

 

 

 

 

Sikeres vizsga - AMI

Sikeres vizsga - AMI

A 2023/24-es tanévben három tanulónk : Soós Pálma (fuvola), Garamvölgyi Gréta (fuvola) és Gyúró Zoltán (zongora) tett alapvizsgát iskolánk tanárai, szüleik és barátaik előtt.
Gratulálunk nekik a sikeres vizsgához!
 

Fuvolatalálkozó

Fuvolatalálkozó

2024. május 17-én a Komlón megrendezett VI. Gyöngyössy Zoltán Országos Fuvolatalálkozón iskolánkat Barát Blanka képviselte.
Felkészítő tanára Baliné Joó Barbara, zongorán kísért Murávszki Ingrid.
Blanka kiváló  szereplését a szakmai zsűri arany minősítéssel jutalmazta.
Gratulálunk az elért eredményhez!

 

Toborzó hangverseny

Toborzó hangverseny

2024. május 10-én iskolánk tornacsarnokában toborzó hangversenyt tartottunk. A hangverseny célja, hogy az alsós gyerekek megismerjenek különböző hangszereket, amikre beiratkozhatnak iskolánkba.

A tanárok rövid ismertetője után a tanulók játszottak hangszereiken.

Az alsósok nagyon érdeklődőek és lelkesek voltak, ügyesen válaszoltak a kérdésekre és sok hangszert és művet már ismertek is.

Bízunk benne, hogy minél több gyermeknek sikerült felkeltenünk az érdeklődését a hangszertanulás iránt.

 

Regionális oboástalálkozó

Regionális oboástalálkozó

2024. május 10-én került megrendezésre a Regionális Oboástalálkozó a Pécsi Művészeti Szakgimnáziumban, amelyen a régió zeneiskoláinak növendékei vehettek részt, hogy bemutatkozzank egy-egy produkcióval.

A szentlőrinci Alapfokú Művészeti iskolát három tanuló képviselte: Borza Panna Dorka, Miltényi Júlia Ilona és Májer Hédi. Felkészítő tanáruk: Léhmann Angéla, zongorán kísért: Murávszki Ingrid.

 

Beiratkozás a Szentlőrinci Alapfokú Művészeti Iskolába

Beiratkozás a Szentlőrinci Alapfokú Művészeti Iskolába

Tisztelt Szülők, Kedves gyerekek!

A következő, 2024/25-es tanévre is van lehetőség beiratkozni a Szentlőrinci Alapfokú Művészeti Iskolába, ahol a gyerekek megtanulhatnak különböző hangszereken játszani, vagy a festészet ill. kézműves órákon a kéz ügyességüket, kreativitásukat fejleszthetik.

Március 23-27-ig a Határtalaul program keretein belül Erdélybe kirándultunk.

Március 23-27-ig a Határtalaul program keretein belül Erdélybe kirándultunk.

Határtalanul: A magyarság emlékei Erdélyben
            2024.03.23-2024.03.27.

Helikon - AMI

Helikon - AMI

Keszthelyen 2024. április 25-27 között rendezték meg a Helikon Ünnepségeket, amelyen az ország középiskolás korú diákjai mutathatták be különböző kategóriákban tudásukat. Iskolánkból Boha Viktória továbbképzős tanulónk indult komolyzene kategóriában, ahol produkcióját a szakmai zsűri arany minősítéssel értékelte. Felkészítő tanára Baliné Joó Barbara, korrepetítora Nyakáné Maár Zsuzsanna volt. Gratulálunk az elért eredményhez.

 

 

Kozármislenyi találkozó - AMI

Kozármislenyi találkozó - AMI

2024. április 24-én megrendezésre került Kozármislenyben a IV. Ritka hangszerek találkozója.

Iskolánkat Borza Panna Dorka oboa tanszakos növendék képviselte, akinek teljesítményét a szakmai zsűri bronz minősítéssel értékelte. 

Felkészítő tanára Léhmann Angéla, korrepetitor Murávszki Ingrid volt.

Gratulálunk a szép eredményhez!

 

 

Pécsi találkozó

Pécsi találkozó

2024. március 22-én került megrendezésre az Ifjú Tehetségek Regionális Fuvolás Találkozója Pécsett a Művészeti Szakgimnáziumban, melynek célja a régió zeneiskolának bemutatkozása egy-egy produkcióval. A programot a zeneiskolás növendékek koncertje nyitotta meg, majd Szentgyörgyváry Albert, a Pécsi Művészeti egykori növendéke, a Musik und Kunst Privatuniversität der Stadt Wien hallgatója és a Győri Nemzeti Színház 2. fuvolistájának a mesterkurzusa következett. A programot a Pécsi Művészeti Gimnázium, Szakgimnázium és Technikum fuvolista növendékeinek kamarahangversenye zárta.

Dombóvári találkozó

Dombóvári találkozó

2024. március 21-én került megrendezésre Dombóváron a "Varázsfurulya" I. országos furulyás találkozó. Iskolánkat két tanuló, Nagy Barbara és Proboszt Zoé képviselte a rendezvényen. Tanulóink a kiírás alapján a legmagasabb korcsoportba kerültek, ahol nagyon erős mezőnyben sikerült helyt állniuk, a szakmai zsűri mindkettejük teljesítményét ezüst minősítéssel értékelte. 

Felkészítő tanáruk Felnagy József volt, korrepetitoruk pedig Nyakáné Maár Zsuzsanna.

Ezúton is gratulálunk növendékeinknek és pedagógusainknak a szép eredményhez.

 

Oldalak

Feliratkozás RSS - Közös csatornájára