ADÓ 1%

 

Adója 1%-át felajánlhatja a Szentlőrinci Általános Iskola Szülői Szervezete számára is: 19035316-1-02

MICROSOFT INNOVATÍV ISKOLA

ISKOLAGYÜMÖLCS PROGRAM

 

         

 

 

 

 

Szentlőrinci Alapfokú Művészeti Iskola új növendékeinek beiratkozása a 2020-2021 tanévre

Tisztelt Szülők, Kedves gyerekek!

Az idei tanévben is van lehetőség beiratkozni a Szentlőrinci Alapfokú Művészeti Iskolába, ahol megtanulhattok különböző hangszereken játszani, vagy a festészet órákon a kézügyességeteket fejleszthetitek.

Iskolánkban a következő hangszerek közül választhattok: furulya, fuvola, oboa, klarinét, fagott, trombita, hegedű, zongora.

A hangszeres-egyéni órák hetente kétszer 30 percesek, a zenei írás-olvasást megtanító kiscsoportos szolfézs órák heti kétszer 45 percet vesznek igénybe. Festészet tanszakon heti egyszer 2 tanóra van. Az órák délutánonként az általános iskola tantermeiben zajlanak. Kezdő növendékeknél igyekszünk az órákat a napközi végéig, illetve annak közvetlen folytatásaként megtartani.

A művészetoktatás térítési-díj köteles, melynek összege

  • zenei ágazaton 5300 Ft/félév
  • festészet tanszakon 7500 Ft/ félév

Hátrányos helyzetű illetve halmozottan hátrányos helyzetű tanulók egy művészeti ágazaton térítési-díj mentességben részesülnek.

Zenei tanszakokon zongora kivételével a tanuláshoz szükséges hangszereket, szolfézskönyveket, festészet tanszakon pedig minden eszközt az iskola biztosít.

A koronavírus helyzetre való tekintettel iskolánk felvételi eljárást nem tart, beiratkozási lapot minden érdeklődőnek az iskolában biztosítunk.

 

További információ:

Szentlőrinci Alapfokú Művészeti Iskola 73/570-143