ADÓ 1%

 

Adója 1%-át felajánlhatja a Szentlőrinci Általános Iskola Szülői Szervezete számára is: 19035316-1-02

MICROSOFT INNOVATÍV ISKOLA

ISKOLAGYÜMÖLCS PROGRAM

 

         

 

 

 

 

Gyermekfelügyelet digitális oktatás idejére

Tisztelt Szülők!

A Kormány 111/2021. (III. 6.) Korm. rendelete értelmében iskolánk is megszervezi a gyermekek felügyeletét.
Ez irányú kérelmét elektronikusan jelezze az intézmény vezetőjének az ifisuli@szentlorinc.hu címen még 2021.03.07-én (vasárnap), hogy az étkezési igényét is továbbítani tudjuk.
A felügyelet 7.30 - 16.30 között kerül megszervezésre. Az ügyeleten maszk viselése kötelező. Gyermeke hozza magával tanszereit, hogy a kijelölt feladatokkal tudjon foglalkozni.
Sajnos a járvány iskolánkban is elkezdett terjedni, ezért kéjük, hogy csak a legszükségesebb esetben vegyék igénybe (rendeletben foglaltak szerint). Ezzel is védik gyermekük egészségét és saját egészségüket is.

A Kormány 111/2021. (III. 6.) Korm. rendelete a védelmi intézkedések ideiglenes szigorítása idején a gyermekfelügyeletről
1. § (1) Az  óvodában és az  iskolában – a  védelmi intézkedések ideiglenes szigorításáról szóló 104/2021. (III. 5.) Korm. rendelet szerint az  óvodákban elrendelt rendkívüli szünet, illetve az  általános iskolákban bevezetett tantermen kívüli, digitális munkarend időtartama alatt – a szülő, törvényes képviselő kérelmére az intézményvezető gondoskodik a gyermekek, tanulók napközbeni felügyeletének megszervezéséről. (2) A szülő, törvényes képviselő (1) bekezdés szerinti kérelmét elektronikusan is benyújthatja az intézmény vezetőjének.
2. § A Kormány – tudva, hogy a  szülők számára a  koronavírus-világjárvány harmadik hulláma elleni védekezés érdekében elrendelt rendkívüli óvodai szünet és az általános iskolák tantermen kívüli, digitális munkarendre történő átállása többlet erőfeszítést, újabb megoldandó feladatokat jelent, ugyanakkor tekintettel arra, hogy a  járvány az  oktatási intézményekben is terjed – felkéri a  szülőket, hogy az  1.  § (1)  bekezdése szerinti gyermekfelügyeletet csak a legszükségesebb esetben – különösen munkavégzés, védekezésben való részvétel – vegyék igénybe.