ADÓ 1%

 

Adója 1%-át felajánlhatja a Szentlőrinci Általános Iskola Szülői Szervezete számára is: 19035316-1-02

MICROSOFT INNOVATÍV ISKOLA

ISKOLAGYÜMÖLCS PROGRAM

 

         

 

 

 

 

Fenntarthatósági hét

A fenntarthatósági témahét során idén a 3-8. évfolyamosok mindegyike részt vett valamilyen környezet- és egészség tudatossággal kapcsolatos programon.

A 3. évfolyam a hétfői napon járt a Mókus Suli erdei iskolájában, a Sás-völgyben. Az idei tematikához igazodva a vízről szóló foglalkozásokon vettek részt, és a patak parányi lakóit még mikroszkóp alatt is megcsodálhatták.
A 4-5. évfolyam tanulói Wágner László (Magyar Madártani Egyesület) előadását hallgathatták meg az év madaráról, a zöld küllőről. Laci bácsi kérdéseire ügyes válaszok hangzottak el, és a résztvevők is kérdezősködtek a harkályokról, és madarászok munkájáról.
A 6. évfolyam tanulói a fűtőműbe látogattak el, és az általuk már az iskolában megismert megújuló energia  témakörhöz illő előadást hallgattak meg az országban elsők között létesült szentlőrinci geotermikus erőműről.
A 7-8. évfolyamosok dohányzásmegelőzési programon vettek részt, melyet Fischerné Virág Éva, az ÁNTSZ egészségnevelője tartott. 
A Természetbúvár szakkörösök a teljes hét során vetélkedőket szerveztek két harmadik osztálynak, melyről külön számolunk be.
Köszönjük ezúton is a közreműködést minden partnernek és meghívottnak!