ADÓ 1%

 

Adója 1%-át felajánlhatja a Szentlőrinci Általános Iskola Szülői Szervezete számára is: 19035316-1-02

MICROSOFT INNOVATÍV ISKOLA

ISKOLAGYÜMÖLCS PROGRAM

 

         

 

 

 

 

Értesítés - Zsigmond Király Általános Iskola

Tisztelt Szülők!

A jelenleg kialakult helyzet következtében kérem Önöket, hogy gyermekeik 2020. március 16-ától, hétfőtől határozatlan ideig ne jelenjenek meg az köznevelési intézményben.
Tájékoztatom továbbá, hogy haladéktalanul, de legkésőbb hétfő (2020. március 16.) reggel 08.00 óráig legyenek szívesek jelezni, ha nem tudják biztosítani gyermekeik napközbeni – 8-17 óra közötti – felügyeletét, és emiatt kérik ennek intézményi megszervezését.
(Az iskola telefonszáma: +36-73-472-252).
Kérjük, hogy csak azon szülők éljenek ezzel lehetőséggel, akiknek a munkája nélkülözhetetlen a járvánnyal kapcsolatos feladatok, valamint az egyéb közfeladatok és a közellátás biztosításához. (egészségügyi dolgozó, rendvédelmi szerv). Ezúton szeretném felhívni a szülők figyelmét arra is, hogy kiscsoportos felügyelet esetében is magasabb a fertőzésveszély, mint ha otthon lenne a gyermek. Hangsúlyozni kell, hogy a jelenlegi helyzet nem oktatási szünetet jelent, hanem az oktatás módjának megváltoztatását. A digitális oktatás megszervezése és egyéb tudnivalók ügyében még folynak a szükséges egyeztető tárgyalások, erről később adunk tájékoztatást.

Köszönettel:      Frittmann-Juhász Tünde
                         tagintézmény-vezető