ADÓ 1%

 

Adója 1%-át felajánlhatja a Szentlőrinci Általános Iskola Szülői Szervezete számára is: 19035316-1-02

MICROSOFT INNOVATÍV ISKOLA

ISKOLAGYÜMÖLCS PROGRAM

 

         

 

 

 

 

Beiratkozás a Szentlőrinci Alapfokú Művészeti Iskolába

Tisztelt Szülők, Kedves gyerekek!

A következő, 2022/23-es tanévre is van lehetőség beiratkozni a Szentlőrinci Alapfokú Művészeti Iskolába, ahol megtanulhattok különböző hangszereken játszani, vagy a festészet ill. kézműves órákon a kézügyességeteket, kreativitásotokat fejleszthetitek.

Zeneművészeti ágazaton a hangszeres-egyéni órák hetente kétszer 30 percesek, a zenei írás-olvasást megtanító kiscsoportos kötelező szolfézs órák heti kétszer 45 percet vesznek igénybe. Képzőművészeti ágazaton előképző évfolyamokon heti egyszer 2, magasabb évfolyamon heti kétszer 2 tanóra van. Az órák délutánonként az általános iskola tantermeiben zajlanak. Kezdő növendékeknél igyekszünk az órákat a napközi végéig, illetve annak közvetlen folytatásaként megtartani.

A művészetoktatás térítésidíj köteles, melynek összege kb.: 9000 Ft/félév.

Hátrányos helyzetű illetve halmozottan hátrányos helyzetű, valamint sajátos nevelési igényű tanulók egy művészeti ágazaton térítésidíj mentességben részesülnek.

Zenei tanszakokon zongora kivételével a tanuláshoz szükséges hangszereket, szolfézskönyveket, képzőművészeti tanszakokon pedig minden eszközt az iskola biztosít.

Iskolánkba a következő tanszakokra várjuk a növendékek jelentkezését:

  • Szentlőrinci Általános Iskolában választható tanszakok:
    • Zeneművészeti ágazaton: furulya, fuvola, oboa, klarinét, fagott, trombita, tenorkürt, tuba, vadászkürt, hegedű, zongora.
    • Képzőművészeti ágazaton: grafika és festészet tanszak
  • Szentlőrinci Általános Iskola Bükkösdi tagintézményében választható tanszakok:
    • Zeneművészeti ágazaton: furulya
    • Képzőművészeti ágazaton: környezet- és kézműves kultúra tanszak
  • Szentlőrinci Általános Iskola Zsigmond Király Általános Iskola tagintézményében (Szabadszentkirály) választható tanszakok:
    • Zeneművészeti ágazat: furulya, trombita
  • Hetvehelyi telephelyen:
    • Zeneművészeti ágazat: furulya, klarinét, trombita, tenorkürt

Újonnan beiratkozni kívánó tanulóinknak iskolánk a Szentlőrinci Általános Iskolában május 24-én kedden és 25-én szerdán 15:30-17:30 között tart beiratkozást. A zeneművészeti ágazatra beiratkozni kívánó tanulók számára ez egyben egy képességvizsgálat is, ezért kérjük, hogy a beiratkozáson egy szülő/törvényes képviselő valamint a gyermek is jelenjen meg.

A felvételről szóló értesítést a szülők felé elektronikus úton (e-mailben) írásos határozat formájában fogjuk megküldeni 2022. június 14-ig.

 

További információ:

Szentlőrinci Alapfokú Művészeti Iskola 73/570-143

szentlorinciami@gmail.com